четверг, 17 февраля 2011 г.

Рибний суп із помідорами і кропом


Чудовий супчик  "наступного дня", опісля "розвантажувального".

1,5 - 2 л рибного бульону чи води, 1 філе будь-якої рибки із білим м'ясом ( у мене був, як зазвичай, пангасіус), 3 помідора, 2 ст .л. сушеного кропу, 1 такий собі почечок кропу свіжого, рибний соус за смаком, трошки цукру, чорний мелений перець.

Рибу нарізати кубиками, вкинути у бульон чи воду і довести до кипіння, ретельно знімаючи піну. По тому додати у баняк нарізаний помідор, сушений кріп та дуже дрібно нарізані стебла свіжого кропу, присмачити рибним соусом, цукром і чорним перцем. Має вийти солоно-солодкуватий смак "із перчиком". Варити жвилин 5 на середньому вогні. Заправити дрібно посіченою зеленню свіжого кропу, від якого ви раніше відкраяли стебельця. Все, супчик готовий. Швидко і духм'яно.

2 комментария:

  1. Во, вот этот супчик по трудо- продуктозатратам - именно то, что мне нужно. Даже не опошлишь толком:) Разве что для особо голодных граждан можно рисику вареного туда бросить. Спасибочки.

    ОтветитьУдалить
  2. Кушайте на здоровье. А рисику действительно можно бросить - готовый рисик, пайку, на дно миски, а сверху залить оч. горячим супом. Чудненько

    ОтветитьУдалить