Ви будете сміятися, але коли їси азійськи страви нашими віделками-ножами, зникає не тільки флер вишуканої екзотичної кухні, але пропадає половина смаку, буквально. І виникає питання, про що так довго теревенили естети, де ж неперевершена гармонія і незвичність смакових нюансів. А нюанси у паличках для їжі. Азійську, і, звісно, в*єтнамську, їжу маємо кушати виключно паличками. Так набагато смачніше, і, врешті решт, сам принцип приготування їжі "заточений" під подальше колупання її паличками. Так - правильно. У всіх сенсах. Відчування і страви і тієї культури, що її породила, має бути адекватним з точки зору тієї, колупаємої нами культури. Знов у приклад борщ проситься. Ось спробуйде його намагатися їсти паличками, а не ложкою, і від борщу не залишиться нічого, а виникне щось зовсім інакще, недолуге і дивне, таке собі cinema bizzarе. Так що, їжте в*єтнамське по-в*єтнамському. Тільки палки!
Комментариев нет:
Отправить комментарий