Чудовий супчик "наступного дня", опісля "розвантажувального".
1,5 - 2 л рибного бульону чи води, 1 філе будь-якої рибки із білим м'ясом ( у мене був, як зазвичай, пангасіус), 3 помідора, 2 ст .л. сушеного кропу, 1 такий собі почечок кропу свіжого, рибний соус за смаком, трошки цукру, чорний мелений перець.
Рибу нарізати кубиками, вкинути у бульон чи воду і довести до кипіння, ретельно знімаючи піну. По тому додати у баняк нарізаний помідор, сушений кріп та дуже дрібно нарізані стебла свіжого кропу, присмачити рибним соусом, цукром і чорним перцем. Має вийти солоно-солодкуватий смак "із перчиком". Варити жвилин 5 на середньому вогні. Заправити дрібно посіченою зеленню свіжого кропу, від якого ви раніше відкраяли стебельця. Все, супчик готовий. Швидко і духм'яно.
Во, вот этот супчик по трудо- продуктозатратам - именно то, что мне нужно. Даже не опошлишь толком:) Разве что для особо голодных граждан можно рисику вареного туда бросить. Спасибочки.
ОтветитьУдалитьКушайте на здоровье. А рисику действительно можно бросить - готовый рисик, пайку, на дно миски, а сверху залить оч. горячим супом. Чудненько
ОтветитьУдалить