Приємний легкий літній супчик і такий, в'єтнамський в'єтнамський. Для поціновувачів тамтого кулінарного регіону, а для тих, хто тільки знайомиться, теж до снаги, бо дуже легко і швидко вариться. Але смакує просто бомбово. Скуштуйте, камради, не пожалкуєте. Прекрасний варіант для необтяжливого обіду спекотного дня.
1,5 л курячого бульону, 1 куряче філе, 1\4 качанчика капусти (пекінської, білокачанної, савойської, яка є), 2 зубчики часнику, 3 ст. л. рибного соусу, 2 ч. л. цукру, пучечок зеленої цибулі, сіль, рослинна олія
Курятину (можна сиру, а можна вже варену) нарізати маленькими довгатими шматочками. Часник очистити і грубо нарізати. Капусту тонко нашинкувати. Нагріти бульон. Розігріти 1-2 ст. л. рослинної олії у пательні і обсмажити часник 1 хвилину, вкинути до нього курятину і смажити іще 2-3 хвилини помішуючи. Вкинути вміст пательні у гарячий бульон, додати цукор, рибний соус, скуштувати, за потреби досолити. Довести все це діло до кипіння і варити хвилини дві, знімати піну, якщо появиться. Вкинути у суп капусту і варити іще 2-3 хвилини. Зняти з вогню, присипати дрібно нарізаною зеленою цибулею і негайно вживати із задоволенням. Все! Смачного.
Комментариев нет:
Отправить комментарий