Дорогі камради, я все намагаюся загнати вас у кулінарний тренд. Себто, у корейську кулінарну парадигму. Може цей супчик вас переконає, що корейською кухнею варто зайнятися. Бо це надзвичайно смачно, легко і незвично не зважаючи на до болю знайомий набір продуктів, жодної для нас екзотики, але який результат!
1,5 л води, 1 велика гусяча нога, пучечок зеленої цибулі, 6-7 зубчиків часнику, 1 ч. л. кунжутних зерняток, 1 ч. л. червоного гострого меленого перцю, 2 сирих яйця, дрібка чорного меленого перцю, сіль
З гусячої ноги зрізати зайвий тлущ. помити, вкинути у баняк, влити воду, довести до кипіння. ретельно знімаючи піну, зменшити вогонь до малого і варити 1-2 години. Витягнути готову ногу з бульону (він нехай залишається на маленькому вогні), зняти м'ясо з кістки і нарізати дрібними шматочками. Зелену цибулю і чищений часник дрібно нарізати, додати червоний перець, кунжут та дрібку солі. Перемішати. Яйця розбити у чашку і розколотати. Повернути різану гусятину у бульон, вкинути дрібочку чорного перцю, посолити за смаком (пам'ятаючи, що у цибулевій заправці теж є сіль). Довести до кипіння, вкинути заправку з цибулі та спецій, влити, весь час помішуючи. взбиті яйця. Варити секунд 20, аби яйця схопилися "нитками". Зняти з вогню і негайно подавати, дуже гарячим. Повірте, камради, такого ви ще не куштували. І головне, надзвичайно просто, чи не так?
Цей суп можна варити також з качки.
а можна без часнику? )
ОтветитьУдалитьМожна, але буде зовсім не те
ОтветитьУдалитькупила качку!!! Буду намагатися повторити)) але без часнику... Ну не можемо) ми...
ОтветитьУдалить