Ото вичитала про новий для себе смаколик. Насправді, це дуже старовинний перепис з кухні угорських євреїв. Та ми ж, браття, жидобандерівці затяті, то чому ж не збагатити наш ментальний стіл? Шоб усі вороженьки, перед тим, як згинути у якості конденсата на сонці, захлинулися слиною і жовчю. Отже....
500 г найсвіжішої курячої печінки, 2 великі ріпчасті цибулини, 4 ст. л. вершкового масла, 1-2 ст. л. молотої солодкої паприки, 6 яєць, пучечок зеленої цибулі, чорний молотий перець, сіль
Печінку очистити від уселяких плівок та жовчних протоків, залишити цілою чи нарізати на доволі великі шматки. Яйця відварити. Цибулю почистити-помити. Ріпчасті цибулини дуже дрібно посікти. У пательні з важким дном розтопити половину вершкового масла, вкинути нарізану цибулю і тушкувати під кришкою на дуже малому вогні 30 хвилин. Опісля, додати до цибулі масло, що залишилося, печінку та паприку, перемішати, збільшити вогонь до середнього і готувати. помішуючи, десь хвилин 7. Тут головне печінку не пересушити, вона має повністю приготуватися, але залишитися соковитою. Перед тим, як зняти пательню з вогню, посолити і поперчити за смаком. Викласти все це діло у миску і потовкти товкачиком у грубу масу, гладку пасту робити не треба, нехай залишаються маленькі шматочки. Зелену цибулю та варені яйця дрібненько нарізати і вкинути у миску до печінки. Добре вимішати, накрити миску і поставити у холодильник на 1 годину. Ви не уявляєте, як це смачно! Під це діло навіть палєнки мона перехилити 1-2-3... келишки, ну щоб вшанувати побратимів-угорців, а потім і пісень жидобандерівських поспівати доброю компанією під це діло. От "Ла-ла-ла-ла" прекрасно співається хором. Ми, жидобандерівці, знаємо як "пряно обустроїть досуг"! Так шо, смачного. брати та сестри. Будьмо!
Оч любопытно, неожиданно (это я о яйцах) Надо будет попробовать
ОтветитьУдалитьДавай, давай, це просто шедевр, а не смак.
Удалить